Program


Nyers vegán ételkészítő workshop - NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK
10

Nyers vegán ételkészítő workshop - NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK

A nyersvegán konyha titkai – ételkészítő workshop élményvacsorával
Vezeti: Szikra Dávid, a Napfényes Étterem nyersvegán séfje

Current events



Glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes recepteket keresel?
Ráadásul örülsz, ha gyorsan, könnyen elkészítheted, és a kreativitásodat is kibontakoztathatod?
Gyere el Szikra Dávid nyersvegán séfünk ételkészítő workshopjára, és máris nekilátunk az alkotásnak!

Rengeteg tippet, szempontot, inspirációt kaphatsz a Napfényes Étterem séfjétől, ráadásul az elkészített finomságokat közösen elfogyasztjuk.
Ha egészségmegőrzés, vagy gyógyulás céljából végeznél nyerskúrát, akkor is itt a helyed.

MENÜ:
Thai currys-kókuszos leves
Pizza Marinara
Cukkinispagetti bolognai szósszal
Répa-cékla burger coleslow-val
Kókuszgolyó

Miért jó a nyersvegán étrend?
- eszköz az egészséghez, így a teljes élethez
- kúraszerűen alkalmazható: a szervezet megtisztul, és segíti a gyógyulást krónikus, akár daganatos betegség esetén
- a léböjt koplalásmentes alternatívája méregtelenítésre (3 nap / 1 hét / 1 hónap)
- glutén-, cukor-, tej-, és tojásmentes ételek és édességek széles tárháza
- gyorsan, kreatívan elkészíthető ételek
- könnyebbé és frissebbé tesz
- tudatos összeállítással, mozgás mellett segít a fogyásban
- növeli az immunitásodat élő enzimek és vitamindús alapanyagok bevitele által
- béltisztító, rostgazdag
- laktózmentes tejek variációi
- ökológiai lábnyomodat csökkented vele, mivel alacsony energiaigényű

Miért válaszd a napfényes nyersvegán főzőworkshopot?
- szabadon alkothatsz, hibázhatsz
- bátorságot nyersz a kísérletezéshez
- oldott, vidám hangulat, az új ötletekre fogékony légkör
- az este során folyamatos kérdezz-felelek

Hívd el a barátaidat, ismerőseidet, csapatépítőnek is kiváló program!
 

A workshop szakmai vezetője, Szikra Dávid nyersvegán séf:
- 15 éve fejleszti a nyersvegán vonalat a Napfényes Étteremben
- 10 éve tart tanfolyamot nektek
- daganatos betegeket kísér a gyógyulás útján
-  élvezhetővé teszi számodra a méregtelenítés és tisztulás folyamatát
 
PROGRAM:
A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret: alapanyagok, ételpárosítások, áztatás-csíráztatás-aktiválás, fehérje-szénhidrát-zsír ideális aránya
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek, vásárlási tanácsok gépek, eszközök választásához (turmixgép, aszaló, daráló)
Egyéni és csoportos ételkészítés
Közös vacsora

A menü változtatásának jogát fenntartjuk!
Korhatár: 15 év.

SZERETETTEL VÁRUNK!
Szikra Dávid nyersvegán séf és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai


Friss házi limonádé, hűsítők, pogácsa – fent, az Étteremben pedig jobbnál jobb vegán ételek várnak. Ebédelj vagy vacsorázz, lazíts nálunk!

Kösd össze esti programodat egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 20% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével ), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket.
Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

Asztalfoglalás telefonon és online: 06-20-311-0101
https://reservours.com/v2/napfenyesetterem/tablereservation

Műsorainkat 14 éven felülieknek ajánljuk.

Suggestions


Tánc világnap: Marika álma: A diótörő Diótörő Balett Egyesület

Gimesy Péter 2024-ben indult művészettörténeti előadás-sorozatában a legismertebb festők életművével foglalkozik.

Sportriporterként „telesport” az élete, de azt is mondhatnánk, hogy ez az élet „játék határok nélkül”, hisz megannyi kvízműsorban láttuk már…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.