Program


Nyers vegán ételkészítő workshop - NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK
4

Nyers vegán ételkészítő workshop - NAPFÉNYES FŐZŐTANFOLYAMOK

A nyers vegán ételek nem csak kímélőek, hanem segítenek elvégezni a szervezetében a nagytakarítást és új élettel feltölteni azt! Szikra Dávid nyers vegán séfünk bevezeti a nyers növényi étrend világába, amivel akkor is érdemes megismerkednie, ha csak kúraszerűen szeretné alkalmazni. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, hús-, tojás-, tej- és gluténmentesek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 20. hétfő, 17:30

Nyers vegán ételkészítő workshop

Szeretne magához térni, mert állandóan fáradtnak érzi magát? Szeretne a természettel összhangba kerülni? A nyers vegán ételek nem csak kímélőek, hanem segítenek elvégezni a szervezetében a nagytakarítást és új élettel feltölteni azt! Szikra Dávid nyers vegán séfünk bevezeti a nyers növényi étrend világába, amivel akkor is érdemes megismerkednie, ha csak kúraszerűen szeretné alkalmazni. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, hús-, tojás-, tej- és gluténmentesek.

PROGRAM:

A nyers táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek

MENÜ:

Thai currys krémleves
Cukkinispagetti bolognai módra
Kesudióparmezán
Magyaros magfasírt kerti vegyes zöldsalátával
Nyers vegán Waldorf saláta
Karobcsokoládés kókuszgolyó


* A program változtatásának jogát fenntartjuk!


Workshop – általános információk
IDŐPONT: 2020. április 20. hétfő, 17:30 és 21:30 között.
RÉSZVÉTELI DÍJ tartalmazza az Áfát, az alapanyagok költségét és az ételek nyomtatott receptjét.
HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (bejárat néhány méterre a Napfényes Étteremtől)

Szeretettel várjuk!
Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!