Program


Zsákbamacska - zenés vígjáték a Karavellában

Zsákbamacska - zenés vígjáték a Karavellában

Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 21:00

Kapunyitás: 19:00
 
A Körúti Színház előadása
SZILÁGYI LÁSZLÓ: Zsákbamacska
zenés vígjáték

Szereposztás:
Kovács Sári...................... Placskó Emese
Reinerné........................... Vándor Éva / Esztergályos Cecília
Gáthy Ervin....................... Pecsenyiczki Balázs
Herczeg Ede..................... Szabó Kristóf
Manci................................ Karaivanov Lilla
Ladányi kont..................... Oroszi Tamás
Nózinger........................... Ráhm Dániel
Fraczák............................. Zsichla Dániel
Portás............................... Galambos Zoltán

Koreográfus: Sebestyén Csaba
Díszlet: Sejben Richárd
Rendezte: Galambos Zoltán

„Jegyezd meg, egy szerelem nálam legfeljebb három napig tarthat! Szombat: Ismerkedés, vasárnap: az úgynevezett szerelem, hétfőn: alászolgája! Kedden már akár ne is köszönjön!” -így gondolkodik Gáthy Ervin minden nőről, akit élet az útjába sodor. Egészen addig, amíg nem találkozik egy kedves, de rafinált vidéki kislánnyal, akibe bizony fülig beleszeret. Sári férjhez szeretne menni Gáthy-hoz, nincs is ennél nagyobb vágya és ebben az unokatestvére Ladányi Kont segít neki. De Sári férjhez adását Kont csakis pénzért vállalja el, hogy végre ő is feleségül vehesse imádott kedvesét, Reiner Mancit. Mancik anyja viszont sokkal királyibb férjet szán a lányának „egy Ladányi Kontnál”…

Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt. Hát ebbe világba csöppen majd bele a vidék nyugalmából Sári, aki nem fogadja el a nagyvárosi erkölcsöket, hanem találékonyságával és ravaszságával törekszik célja elérésére. A darab két helyszínen játszódik, a Budapesti Műjégpályán és Mátraszéplakon a Sportszállóban.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!