Program


Zorán koncert

Zorán koncert

Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon látni Zoránt? Miért nem hagynának ki egyetlen nagykoncertet sem? A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt. A zenei különlegességek miatt. De elsősorban Zorán miatt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 19. kedd, 19:00

Azért, mert minden Zorán-koncert ünnep. 2019. március 19-én Zorán újra a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban ad koncertet. Várunk szeretettel mindenkit!

Mivel Zoránnak hatalmas repertoárja van, minden alkalommal hosszas dalválogatás előzi meg a program összeállítását, de még így is lehetetlen, hogy az összes, tartalmilag és zeneileg figyelemre méltó szám beleférjen a koncert műsorába. És valóban: sok olyan dal van, amely talán méltatlanul maradt ki, noha a közönség örömmel fogadta volna őket. A mostani koncertre Zorán ezeket a kéréseket és javaslatokat figyelembe véve állítja össze a műsort. Természetesen elhangzanak majd a jól ismert, kihagyhatatlan számok, de emellett csokorba szedi a közönség által „reklamált”, rég nem játszott dalait is. És persze megosztja velünk a dalokhoz kapcsolódó, kevéssé ismert érdekességeket, történeteket is. Mindezt – ahogy megszoktuk Zorántól – a legmagasabb zenei színvonalon hallhatjuk majd, kiváló zenésztársakkal, vendégekkel, meglepetésekkel.

Közreműködők:

    Sipeki Zoltán
    Gátos Iván
    Csányi István
    Óvári Éva
    Kabelács Rita
    Péter Barbara

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!