Program


Zöldövezet | ÖKO-Kozmetikumok

Zöldövezet | ÖKO-Kozmetikumok

Öko-kozmetikumok
Tájékozódj a minket körülvevő kozmetikumok összetevőiről, némelyek káros hatásairól! Tanulj meg otthon elkészíthető, 100% tiszta, bőrbarát kozmetikum recepteket!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 18:00

Napjainkban egyre nehezebb választani a sok színes, illatos kozmetikum közül. Valóban ezekre van a bőrünknek szüksége? Miért találkozunk egyre többször bőrproblémákkal, ekcémával? A „kevesebb néha több” elve mentén ezen a beszélgetésen megismerkedünk a káros összetevőkkel, megtudhatjuk hogyan kerülhetők el, illetve tippeket kapunk otthon elkészíthető kozmetikumok receptjeihez is.

A beszélgetés végén egy rövid workshop keretében készíthetsz magadnak egy teljesen természetes összetevőkből álló, szuper mélytisztító arcpakolást.

A beszélgetést vezeti: Tóth-Zerényi Kata (Zöldbolt)

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!