Program


Zenés tárlatvezetés a Szent István-teremben

Zenés tárlatvezetés a Szent István-teremben

Rendhagyó tárlatvezetés a Fesztivál Akadémia művészeivel. A Szent István terem rövid időre különleges koncertteremmé változik, ahol a tárlatvezetéshez kapcsolódóan J. S. Bach Kétszólamú invenciók művéből és csellószvitjeiből hangzanak el részletek Jonian Ilias Kadesha, Vashti Mimosa Hunter és Marc Coppey előadásában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 22. péntek, 13:30

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

A Budavári Palota rekonstrukciója során eredeti formájában helyreállított épületrészben, a déli összekötő szárnyban mindenki megcsodálhatja a Szent István-termet!

Látogatói információk >>>

Belépés rendje >>>

 

 

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!