Program


Zene Világnapja – JAZZKULISSZATITKOK

Zene Világnapja – JAZZKULISSZATITKOK

A Bohém Ragtime Jazz Band valószínűleg a világ legsokoldalúbb jazzbandje. A hét tagnak összesen tizennégy hangszere van, s a játszott stílusok száma a hangszerekével vetekszik. A világ szinte összes nagy tradicionális jazzfesztiválján megfordultak már, Berlintől Oslóig, Drezdától Bredáig, Poritól Montreux-ig, Asconától Bude-ig és Riminitől Sacramentóig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 1. vasárnap, 18:00

Eddig 27 albumuk jelent meg. 2003-ban „Az év jazzegyüttese” -ként eMeRTon-díjat kaptak, 2010- ben Bács-Kiskun megyei Prima-díjasok lettek. 25, 30 és 35 éves jubileumi koncertjüket a Művészetek Palotájában adták.
Az est folyamán a Bohém Ragtime jazz Band zenészei fellebbentik a fátylat a legfontosabb szakmai titkokról (improvizáció, hangszerelés) közérthető, élvezetes formában, sok háttérinformációval és még több zenével.

A koncert vendégénekese Bolba Éva lesz!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Budafoki Dohnányi Zenekar Újévi koncertjének ráadása.

Andrea Bocelli pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli 2024-ben! A jövő évi jubileumi turnéja keretében 2024. november 23-án Budapesten, az MVM Dome-ban ad koncertet!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!