Program


Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban

Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban

Mandala Dalszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 19:00

Mandala Dalszínház

Szereplők:

Bódis Gábor, Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész), Szabó Anikó, Cserjési Beatrix, Bacskai Zsolt, Bencze István, Kovács Attila, Vajnárovics Viktória/Germán Lívia, Germán Lívia/Molnár Ágnes, Bánhidi Péter, Nánási Gábor, Makkai Adrienn/ Sándor Luca, Bugarin András, Szendrei Gábor, Krutilla Fruzsina, Simai György, Szabó László, Nánási Gábor

Rendező: Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész)

A “Hyppolit, a lakáj” Kabos Gyula első hangosfilmje, mely mai napig rendkívül népszerű, rendszeresen műsorra tűzik a TV csatornák. A szerzők időtálló remekművet alkottak, melynek üzenete napjainkban is aktuális, így a színpadi változat is rendre megjelenik a színházak repertoárján. Nem véletlen, hiszen a zseniális, parádés, fordulatokban gazdag szövegkönyv önmagában is tökéletes remekmű, amely sikergyanús, de a siker lehetőségét csak növelik Eisemann Mihály fülbemászó, kellemes dallamai.

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!