Program


Zabolátlan lovaim - Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

Zabolátlan lovaim - Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalok csendülnek fel, lesznek köztük klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúra dalai.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 8. vasárnap, 19:00

Zabolátlan lovaim - Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

A Zabolátlan lovaim különleges hangulatvilágú köntösbe öltözteti az emblematikus magyar és külföldi dalokat, köztük Kollár-Klemencz László saját dalait is, aki ezúttal két nagyszerű zenésszel készítette el új produkcióját. Farkas Róbert hegedűművész, a Budapest Bár vezetője, valamint Dargay Marcell, a Katona József Színház és más színházak állandó zeneszerzője különleges, művészi és sok-sok ötlettel teli kíséretet adnak Kollár rendkívül szuggesztív és érzelmes előadásmódjához.

Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalok csendülnek fel, lesznek köztük klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúra dalai olyan művészektől, mint Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte vagy Marlene Dietrich.

A műsor különlegessége, hogy szinte minden dalnak új magyar fordítása készült Grecsó Krisztián, Máthé Zsolt és Kollár-Klemencz László tollából. Farkas Róbert több hangszert is megszólaltat, játszik hegedűn, brácsán, harmonikán, buzukin és gitáron is, Dargay Marcell pedig zongorázik.

 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!