Program


Yakari - a mozifilm
3

Yakari - a mozifilm

Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg: beszéli és érti az állatok nyelvét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 18. vasárnap, 15:00

Yakari - a mozifilm / Yakari, le film
6 éven aluliak számára nem ajánlott
belga-francia-német animációs film, 82 perc, 2020

Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg: beszéli és érti az állatok nyelvét. Yakari és Kismennydörgés hosszú utat járnak be a félelmetes prémvadászok földjén, Észak-Amerika lélegzetelállító, de veszélyes tájain, míg újra megtalálják a hazavezető utat.

Yakari eredetileg egy népszerű képregényhős, a történet és a karakterek szülőatyja két svájci képregény rajzoló, Job és Derib. A nagysikerű képregényt számos nyelvre lefordították, majd az állatokkal beszélő, jólelkű sziú indián kisfiú kalandjairól nagy sikerű televíziós rajzfilmsorozat készült. Yakari kalandjai először kerülnek nagyvászonra egy egészestés animációs mozifilm formájában.

Rendező: Toby Genkel
Rendező, forgatókönyvíró: Xavier Giacometti
Zene: Guillaume Poyet

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!