Program


William Shakespeare - Rómeó és Júlia

William Shakespeare - Rómeó és Júlia

A Gózon Gyula Kamaraszínház ismert színész-alkotói ismét egy újfajta színházi kísérlettel jelentkeznek elsősorban fiatal nézőink számára, de mindenkit szívesen várunk, aki kíváncsi önmaga és mások véleményére, szabad megnyilvánulására.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 5. csütörtök, 17:00

Színházi nevelési előadás
A Gózon Gyula Kamaraszínház előadása

Mi jut eszetekbe a HAGYOMÁNY szóról? Szükségünk van-e még egyáltalán ilyesmire? Ha egy közösségnek vannak/lehetnek hagyományai, egy kisebb közösség - egy család - rendelkezhet-e hasonlóképpen hagyományokkal? Több ez, mint az évfordulók ünneplése? Beleszólhat-e családunk hagyományrendszere életünk alakításába?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szeretnénk körbejárni VELED a kétórás színházi nevelési program során, amelyben Shakespeare egyik legismertebb művén keresztül vizsgáljuk a legfontosabb kérdést: kik vagyunk mi? Mi a legfontosabb érték az életünkben és mit gondolunk önmagunk életének alakításáról.

A Gózon Gyula Kamaraszínház ismert színész-alkotói ismét egy újfajta színházi kísérlettel jelentkeznek elsősorban fiatal nézőink számára, de mindenkit szívesen várunk, aki kíváncsi önmaga és mások véleményére, szabad megnyilvánulására.

Szereplők:
Benkő-Kovács Gergő
Sipos Viktória
Hajdú László
Ivaskovics Viktor
Széll Attila
Varga Ádám
Pintér Bálint

Dramaturg: Eck Attila
Mozgástervező: Nagy Henrik
Jelmeztervező: Mikes Anna
Látvány: Gyevi -Bíró Eszter
Rendező: Gyevi-Bíró Eszter
Producer: Szabó Ágnes

Játékidő: 120 perc

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!