Program


Willany Leó - A tér mindent számontart

Willany Leó - A tér mindent számontart

A tér használata, az együttes komponálás, a többiekhez való igazodás, viszonyulás ráébreszti az embert olyan sajátosságaira, melyekkel azelőtt nem feltétlen volt tisztában.

Aktuális előadások



A tér mindent számontart

interaktív beavató improvizációs táncszínházi előadás

A tér használata, az együttes komponálás, a többiekhez való igazodás, viszonyulás ráébreszti az embert olyan sajátosságaira, melyekkel azelőtt nem feltétlen volt tisztában.

Az improvizációs előadásunkat beszélgetés és játékok követik. A beszélgetés során közösen próbálunk rájönni arra, hogy miben rejlik az improvizáció lényege, varázsa, és hogy mit jelent az előadók és a közönség számára, ami a színpadon történik. A közös játékokkal megmozgatjuk a közönséget, akik így maguk is kipróbálhatnak pár improvizációs gyakorlatot. Majd végül, de nem utolsó sorban lehetőséget adunk a közönség kezébe: egy rövidebb etűd erejéig rendezővé/koreográfussá válhatnak, és instrukciókat adhatnak táncosainknak, akik ezen „játékszabályok mentén” improvizálnak még egyet a búcsú előtt.

A  foglalkozás proaktív párbeszédre, közös gondolkodásra és megosztásra hívja a résztvevőket, és nemcsak a beszélgetésbe vonjuk be közönségünket, de a művészekkel közösen végzett csoportos játékokon és feladatokon keresztül el is kalauzoljuk őket.

Az előadás időtartama 20 perc, a beszélgetésé és játékoké 45 perc, a második (nézők által “rendezett”) előadásé 15 perc.

Ajánlott korosztály: 10-99 éves korig.

Előadják a Willany Leó Társulat táncművészei és zenészei.

Művészeti vezető és foglalkozásvezető: Grecsó Zoltán

Produkciós vezető: Pallag Sára

A Willany Leó munkatársai: Oberfrank Réka, Szilágyi-Pallag Emese 

 

Ajánló


2005-ben a hegyvidéki önkormányzat felállított egy hatalmas turul-szobrot a Böszörményi úton, hogy így emlékezzenek a második világháborúban elhunyt kerületi lakosokra.…

A Bundás bocsok kalandjait tekinthetik meg bábelőadás formájában kicsik és nagyok kertmozi színpadán a Tekergő Bábszínház tolmácsolásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!