Program


Vuk, a kisróka - mesejáték

Vuk, a kisróka - mesejáték

Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti rókavárban. A rókaszülők szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák, de a rókacsaládot egy a vadász és kutyája elpusztítja.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 10:30

Fekete István regénye nyomán:  Vuk, a kis róka
mesemusical

Szereplők:

Vuk: Pallós Tibor
Karak: Várfi Sándor / Zsiga László
Csele: Gieler Cseh Adrienn / Csibi Annamária
Sut, Gáspár: Gieler Csaba / Szabó Arnold
Nyau, Unka, Lady Gágá: Bednai Natália / Ternai Krisztina
Vahur: Habány Tamás

Alkotók:

Színpadra alkalmazta: Bednai Natália
Rendező: Gieler Csaba

Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti rókavárban. A rókaszülők szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák, de a rókacsaládot egy a vadász és kutyája elpusztítja. Egyedül Vuk éli túl a támadást. Vuk örökölte nagyapja legendás hírű vérét, szimatát, vadászszenvedélyét. Nagybátyja, a magányos Karak, pártfogásába veszi, és a kis rókát könnyedén tanítja meg a „szabad nép” életének minden fortélyára. Egyik éjszakai zsákmányszerző körútja során a vadász kertjébe is eljut, s rátalál Cselére a rókalányra, majd Karak segítségével kiszabadítják a fogságból. Ám nemsokára Karak is áldozatul esik az embernek. A darab vége felé vidám színként jelennek meg a becsípett libák, hogy ismét mosolyt varázsoljanak a gyerekek arcára.

Időtartam: 60 perc

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!