Program


VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx
10

VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában? A VR Vidámparkban egyedülálló módon a Half-Life: Alyx önállóan is játszható, minimum 1 órás időtartamban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

VR Vidámpark ajándékjegy - Half-Life: Alyx

Többször is végigpörgetted Gordon Freeman kalandjait? Szeretnéd megtudni, hogy mi történt a két rész között, vagy csak hiányzik a Half-Life utánozhatatlan atmoszférája? Esetleg nem ismered, de szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy legendás sorozathoz 4 éven át készítenek egy olyan részt, amely mérföldkövet jelent a VR-játékok világában? A VR Vidámparkban egyedülálló módon a Half-Life: Alyx önállóan is játszható, minimum 1 órás időtartamban!

“13 évet vártunk arra, hogy a Half-Life széria életjelet adjon magáról. Most egy akkora durranással tért vissza, amekkorát még a legnagyobb rajongók sem vártak.” (GameStar)

“Valószínűleg nem okoz meglepetést, ha azt írjuk, hogy az Alyx nagyban különbözik az eddig bemutatott VR-játékoktól. És az igazság az, hogy a történet előrehaladtával sem fogunk máshogy érezni. Maximum még nagyobbra tátjuk majd a szánkat, vagy sokkal több “hű”-t, és “jézusom”-ot motyogunk magunk elé, mert ez a játék néhol ilyesmiket hoz ki az emberből.” (HVG)

Ilyen tökéletes formában ezt még egyetlen VR-játék esetében sem tapasztaltam, valahol mindig kilógott a lóláb, így tényleg nem túlzás azt állítani, hogy a Half-Life: Alyx abszolút mérföldkő a maga területén.” (24.hu)

“Soha ilyen aprólékosan kimunkált virtuális világot nem láthattunk, főleg nem ebben a minőségben és színvonalon.” (IGNHungary)


A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!