Program


Vizeli Máté szerzői est

Vizeli Máté szerzői est

Vizeli Máté szerzői est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 25. péntek, 19:00

Vizeli Máté, Junior Prima díjas hegedűművész-tanár, népzenetanár és zeneszerző, 1988-ban született Pécsett. Zenei tanulmányait a nagykanizsai Farkas Ferenc Zeneiskolában, majd a budapesti Tóth Aladár Zeneiskolában, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában és Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végezte. Tanárai voltak: Kertész István, Kocsár Miklós, Csemiczky Miklós, Csalog Gábor, Dukay Barnabás, Vashegyi György, Nagy Zsolt, Árendás Péter. A Tóth Aladár Zeneiskola tanára, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem óraadó tanára, a Pécsi Tudományegyetem Oktatás és Társadalom – Neveléstudományi Doktori Iskolájának hallgatója, a Góbé zenekar alapítója és vezetője, a Simplicissimus Kamaraegyüttes alapító tagja, több klasszikus-, világ- és népzenei formáció rendszeres közreműködője. 2019-ben Kalotaszegi szonáta című művével elnyerte a Magyar Zeneszerzők Egyesülete zeneszerzőversenyének I. díját.

Műsor:

Kalotaszegi szonáta

Country Suite 1. tétel

Transylvanian Suite 1. tétel

1-2 Góbé-szám

Szvit csembalóra és vonósokra

Divertimento

"Amit tudok" - Egy concerto grosso Szászcsávásról

 

Gyimesi Concerto

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!