Program


VIDÁM MESÉK 2. bábszínházi előadás

VIDÁM MESÉK 2. bábszínházi előadás

Az egri Babszem Jankó Gyerekszínház előadásában, Szutyejev Vidám mesék c. könyvének mesehősei, életre kelnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 3. szombat, 11:10


A varázsceruza rajzolni kezd, és nagymamák, kismamák, aprócskák és nagyobbacskák régi, kedves ismerősei: Kispipi, Kisréce, Három Kiscica, Kutya, Béka, Egér, Hal, Ceruza kilépnek a mesekönyv lapjairól, hogy felhőtlen szórakozást nyújtsanak az ovisok és kisiskolások mellett, a legkisebbeknek is.

Ajánlatunk


3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei és filmfelvételeket őriz. A magyar népi kultúra felbecsülhetetlen értékű tárgyi emlékein kívül itt található a térség legnagyobb, távoli kontinensek népeinek kultúráját reprezentáló etnográfiai anyaga is.

Ajánló


Steigervald Krisztián generációkutató könyveinek és podcast műsorainak hála mára egyre többen tudjuk, melyik generációhoz tartozunk. Óriási népszerűségnek örvend a téma,…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!