Program


Veszélyes lehet a fagyi - várKERT mozi

Veszélyes lehet a fagyi - várKERT mozi

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. A vetítés előtt a film egyik alkotójával, a rendezővel, az operatőrrel vagy a főszereplővel beszélgetünk, aki betekintést enged a film kulisszái mögé, és mesél majd az előkészületről, a forgatásról és a film utóéletéről is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 19. szerda, 21:00

A 2023.07.12. szerda 21:00 órára meghirdetett Veszélyes lehet a fagyi - várKERT mozi című előadás az aktuális időjárási előrejelzés miatt elmarad és az esőnapon kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek 2023.07.19. szerda 21:00 órára érvényesek.Megértésüket köszönjük és sok szeretettel várjuk!

Beszélgetés kezdete: 20.00

Vendég: Szilágyi Fanni (rendező), Stork Natasa (színész)


Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét. Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak. Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot. Elsőre úgy tűnik, hogy a férfi mélyíti a távolságot az ikrek között, azonban éppen az ő hatására kezdenek el újra egymásra figyelni.

Szilágyi Fanni korábbi kisfilmjeivel (A kamaszkor vége, A csatárnő bal lába életveszélyes, Minden vonal) már bebizonyította, hogy érzékenyen tudja feltenni a nehéz kérdéseket is. Első nagyjátékfilmje, a humort és varázslatot sem nélkülöző Veszélyes lehet a fagyi a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának keretében készült.

Rendezte: Szilágyi Fanni
Írta: Lányi Zsófi
Főszereplők: Stork Natasa, Patkós Márton, Szabó Máté, Csirkász Ágnes, Bódy Magdi
Operatőr: Szilágyi Gábor
Producer: Pataki Ági, Kenesei Edina
Vágó: Ördög Zsófia
Zene: Kalotás Csaba
 
Szakmai együttműködő partner: Filmhu - a magyar moziportál

Veszélyes lehet a fagyi 16+

Esőnap: 2023.július 19.
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére>>>

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

3+ 50 perc, szünet nélkül Bábtechnika: kesztyűsbáb, bunraku

A kiváló alapanyagon túl mostani koncertjét az teszi végképp egyedivé, hogy a zongorista-énekest egy magyar zenészekből álló vonósötös kíséri a Müpa színpadán.

Ajánló


zenés mesejáték egy részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!