Program


Verdi est

Verdi est

Absolvox stúdió hallgatóinak koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 8. vasárnap, 17:00

VERDI EST

A Benczúr Ház Rendezvényközpont kulturális profiljának meghatározó eleme a komolyzene, így örömmel fogadtuk Misura Zsuzsa Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Érdemes Művész, az Operaház örökös tagjának megkeresését, amikor tanítványainak kívánt szervezni egy Verdi estet. A program október 8-án 17 órától valósul meg, s a 19. századi opera vezéralakjának, az olasz zene világviszonylatbanegyik leghíresebb képviselőjének műveiből csendülnek fel áriák szólóban és duettben egyaránt, elismert művészek és növendékek előadásában. A közönség részleteket hallhat - többek között - az Othello, az Álarcosbál, az Aida vagy a Machbeth című operákból. A fellépők között találunk egy „kakukktojást is”. Zséda kivételesen nem a jól ismert dalait énekli, hanem Misura Zsuzsa tanítványaként operaáriát ad elő majd a koncerten.

Fellépnek:
Rálik Szilvia, Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész
Zséda - Zsédenyi Adrienn, többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas magyar énekesnő
Magyari Eszter operaénekes
Gaál-Wéber Ildikó operaénekes
Polyák Valéria operaénekes
Máriássy Lilla
Szántó Katalin fuvolaművész

Zongorán kísér: Bizják Dóra, zongoraművész

A koncert időtartama 2*50 perc egy szünettel

Ajánlatunk


Varázslatos, elbűvölő gyermekelőadást, pontosabban igazi családi szórakozást kínál a legszebb klasszikus mesék egyikéből, a Hamupipőke történetéből megelevenedő musical. A jólelkű, ám szegény lány sok-sok megpróbáltatás után ezúttal is elnyeri a királyfi szerelmét. De nemcsak az igényes zene és a kiváló énekesek, színészek teszik különlegessé a produkciót, hanem a varázslatosan szép látványvilág is, mely a klasszikus mesekönyvek illusztrációit idézi. Egy olyan világot, ahová jó képzeletben, álmainkban elutazni, ahol jó elidőzni, s ahol a jó mindig elnyeri jutalmát. A Grimm testvérek legkedveltebb története örök érvényű üzeneteket hordozva várja kicsiket és nagyokat a mese és a zene szárnyán.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!