Program


VELE ILYEN?
2

VELE ILYEN?

Vele Ilyen?
Zenés kavalkád

 több

Aktuális előadások



Miért is vagyunk itt ma este? Hát… ez egy hosszú történet. Volt egy pillanat, amikor azon kaptam magam, hogy a gyerekkorom meghatározó művészei, hirtelen a kollégáim és a barátaim lettek. Millió áténekelt este, átnevetett próbafolyamat és átsírt nehéz pillanat van mögöttünk és ezután az jutott eszembe, hogy talán a közönségünket érdekelné az, hogy pontosan mi is hangzik el a híres színészbüfék cigarettafüstös helységeiben. Mindig egy új kolléga, új példakép, új idol lesz a vendégem, akivel a nagyérdeműt egy olyan zenés kavalkádba invitáljuk, ahol a humor az ének és a színházi sztorik tömkelege lesz a mérőszám.
Énekelni akartam, csak egy dolog nem volt tiszta, a ,,hogyan” és a ,,miképp”. Egy sorsfordító pillanatban szembe jött velem az álmom és megnéztem az ELFÚJTA A SZÉL című előadást.
BINGÓ! Ezt akarom és így, ahogy ők. AHOGY ŐK!
Ezért jött létre ez az est. Mivel számomra megadatott, hogy betekintést nyerjek abba a világba, amiről álmodoztam, ezért szeretném, ha ezt a közönség is átélhetné. A példaképeimmel élhetem meg a színházcsinálás minden örömét és keserűségét. MIÉRT NE CSINÁLHATNÁNK EZT A NÉZŐK ELŐTT? Kalandos 90 percre hívjuk a közönséget.
Lépjenek be a függöny mögé és lessenek bele a kollégáimmal folytatott őszinte beszélgetésekbe.
IGEN! Énekelni is fogunk! Nyugalom!
Hogy pontosan mi a téma? Azt a vendégeim által választott dal dönti el. A LEHETSZ KIRÁLY mögött vajon csak a Rómeó és Júlia lehet? AZ MÁR NEM ÉN LENNÉK krízis a magánéletben? NINCSNEK CSODÁK. Vagy mégis?
Jöjjenek el és kiderül!


szereplők:
Szaszák Zsolt
Szabó P. Szilveszter

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!