Program


Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Feiszt Viktor- FŐPRÓBA

Vegyétek és egyétek - Fülöp Viktor önálló estje, ministrál: Feiszt Viktor- FŐPRÓBA

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 25. szombat, 21:00

A mai világunk egyre inkább az értékesítésről, a marketingről szól, a hogyan adjuk el magunkat, a termékeinket és a szolgáltásainkat. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minket biztosan nem tudnak befolyásolni reklámmal, akciós felhívásokkal, kreatív csibészségekkel, pedig sajnos ezen elmélettel máris csapdába sodorjuk magunkat. Végülis a papok is salesesek, csak ők gondolatokat árulnak a lelkünknek. Hogyan mutatja a főnök, hogy ő a pótolhatatlan és tökéletes vezető, és miért beszélünk másképpen az ő jelenlétében. Lehet jobban működne az élet, ha inkább megosztanánk egymással amink van, majd azt adnánk el amit kaptunk, és visszavásárolnánk amit adtunk. A versenyszféra a sok árrésért küzd, talán csak azt kéne gyártaniuk ársapkába csomagolva.

Szeretettel várjuk a humor templomába, vagyis Vegyétek és egyétek, mert ez az én estem.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!