Program


Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata

Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata

Zenekar a központban
Várdai István, Takács-Nagy Gábor és a Manchester Camerata
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 6. szerda, 19:30

Haydn: 2. (D-dúr) csellóverseny, Hob. VIIb:2
Bartók: Divertimento, BB 118

SZÜNET

A. Kraft: C-dúr csellóverseny, op. 4
Mozart: 39. (Esz-dúr) szimfónia, K. 543

Várdai István (cselló)
Manchester Camerata
Vezényel: Takács-Nagy Gábor

A csaknem félévszázados múltra visszatekintő Manchester Camerata megalakulása óta az egyik legszínvonalasabb brit zenekar, a világ legjobbjai közé azonban Takács-Nagy Gábor művészeti vezetése emelte. A Bartók–Pásztory-díjjal kitüntetett karmester elmondása szerint a határtalan bizalom az, ami ilyen eredményessé teszi közös munkájukat. A jazz, valamint a populáris és népi irányzatok iránt is nyitott, modern és merész zenekar 2015-ben a Zeneakadémián muzsikált először a magyar közönségnek – ahogyan akkor, úgy ezen az estén is Várdai Istvánnal, aki Haydn, valamint tanítványa (az Esterházy zenekar első csellistája), Antonín Kraft egy-egy versenyművét játssza majd. A zenekar Mozart 39. szimfóniája mellett Bartók Divertimentójával kedveskedik a magyar közönségnek.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!