Program


VálóTársas – párkapcsolati előadás humorral és rögtönzéssel

VálóTársas – párkapcsolati előadás humorral és rögtönzéssel

Közreműködnek: Pokorny Lia és Schmied Zoltán színművészek
Moderátor: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember

 több

Rengeteget hallani arról, hogy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész részletes tanfolyam során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.

Szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött.

Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak ügyvédek vagy mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk,házasságuk végére.Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással,pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.

Ajánló


Az utánozhatatlan humorú Rejtő Jenő írói fantáziája külön világot teremtett a magyar regényirodalomban.…

A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával…

Gál Róbert, Perczel Enikő és Szabó G. László fordítását felhasználva a magyar szöveget…