Program


Vadlovak hétvégéje a Hortobágyi Vadasparkban
3

Vadlovak hétvégéje a Hortobágyi Vadasparkban

A vadlovak a vadaspark legfontosabb állatai, mivel a fajt a kipusztulás széléről sikerült megmenteni. Jöjjön el Ön is, és ismerje meg e lenyűgöző állatok történetét, életmódját, viselkedését.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 29. hétfő, 10:00

A két nap során megismerhetőek a vadlovak testközelből, 11.00 és 15.00 órakor látványetetéssel várjuk vendégeinket. Ezen kívül a faj bemutatása illetve egész napos vadlovas kvíz is elérhető lesz. Az extra szafari program során megtekinthető a bemutató legelőnk vadlóháreme a rekonstruált őstulkokkal együtt.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!