Program


Urbán Erotika

Urbán Erotika

Urbán Erotika 18+
Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás.
A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

Aktuális előadások


„Az erotika a halál ellenszere”

Az előadás betekint egy 27 éves introvertált lány életébe. A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását. Petra szemén keresztül megismerhetjük, hogy a családi és baráti környezetéből vett-tanult viselkedési mintái, hogyan befolyásolják mindennapi életét. Az életünk minősége alapvetően az emberi kapcsolataink minőségén múlik. Az előadás során egy olyan teret teremtünk a nézőknek, ahol újra kapcsolatba kerülhetnek önmagukkal és az erotikával. Az emberek éheznek az őszinteségre és intimitásra. Adjunk ehhez teret nekik. A lélektan segít közelebb kerülni önmagunkhoz. Nem csoda, hogy ilyen népszerűségnek örvend manapság, hisz oly sokan küszködnek azzal, hogy megértsék önmagukat. Az előadás célja a párbeszéd elindítása, hogy a nézőben megszülessen az a vágy, hogy őszintén tudjon partnerével beszélni saját szexualitásáról, így javítva mindennapi életének minőségét is.

Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás.

Szereplő: Petra - Kuna Kata

Díszlet: Vadász Ádám

Zene: Kuna Bence

Rendező munkatársa: Galambos Zsófi

Rendező: Gulyás Ádám Endre

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!