Program


Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

Üljön közelebb! – interaktív képzőművészeti előadások

Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 18:30

Üljön közelebb! – interaktív művészeti előadások

Előadó: Katona Júlia művészettörténész

A sorozat célja, hogy a közönség közelebb kerüljön a képzőművészethez és a választott témához. Lebontjuk az előadó és a nézők közötti áthidalhatatlannak hitt szakadékot – úgy, hogy mindenki jól fogja érezni magát. Az előadásokat interaktív játékalkalmazások és prezentációs eszközök színesítik, melyekhez a résztvevők mobiltelefonjaikkal kapcsolódhatnak.

Testbeszéd

Mit fejeznek ki a kezek a művészet különböző korszakaiban? Mit mutat a testtartás? Mit kívánt kifejezni a művész, és ehhez képest mi mit értünk rajta?

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!