Program


Tűzkő Salamon Quintet

Tűzkő Salamon Quintet

A Tűzkő Salamon Quintet stílusa és zenei világa a jazz esszenciális ritmikai alapjára, a swingre, és leírhatatlan szabadságot megengedő harmóniai hagyományaira épít, azok minden változatosságát kiaknázva.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 20:00

 A zenészek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megéljék és a közönségnek is átadják a zenei szabadság élményét. A zenekarvezető, Tűzkő Salamon klasszikus trombitán kezdett játszani, majd hatalmába kerítette a jazz, amelynek elméletére és gyakorlatára édesapja is tanította. Együttese azért jött létre, hogy a jazz egyetemes hangzását képviselje, és társai is elkötelezettek amellett, hogy a jazz iránti szenvedélyükön, illetve hangszerjátékuk örömén keresztül közelebb hozzák a közönséghez ezt a rendkívül összetett és gazdag, mégis szívből fakadó zenei műfajt. Valamennyi tag igen fiatal, de már korán magába szippantotta őket a budapesti jazzszcéna, és tanulmányaik mellett rendszeresen összegyűltek, hogy együtt zenélhessenek a főváros különféle helyszínein. A közös gyakorlásoknak és fellépéseknek meg is lett az eredménye: a zenekar a Müpa 2022-es Jazz Showcase rendezvényén elnyerte a Zempléni Fesztivál különdíját. Az Opus Jazz Clubban adandó koncertjük műsorán átdolgozások és a tagok saját szerzeményei szerepelnek.

Közreműködik:

Tűzkő Salamon - trombita
Papp Márton - altszaxofon
Horváth Balázs - zongora
Barakonyi Brúnó - nagybőgő
Éles Máté - dob

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!