Program


Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Tudományos Stand Up - Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 19:30

Bod Péter Ákos: Általános költségvetési GAZ-SÁGOK

Az Országgyűlésben ékesen beszélnek közjóról, társadalmi igazságosságról, szociális érzékenységről, de még beszédesebbek a kiadási, bevételi rubrikák.
Hatalmas pénzekről van szó: nemzeti jövedelmünknek csaknem felét szívja be az állam, hogy aztán hasonlóan hatalmas összeget pumpáljon vissza a társadalomba, eközben költ magára, az állam fenntartására - meg arra, amit fontosnak gondol.
Roppant tanulságos adatok, még annak is, aki laikusnak gondolja magát állampénzügyekben. Holott ebben nincs laikus, mert a közös büdzsé lényege pont olyan, mint a családi költségvetésé: vannak bevételek, kiadások, aztán a végén a fejek vakarása, ha a lyukak betömésére hitelt kell majd felvenni. 

Az est együttműködő partnere a Tudományos Stand Up.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!