Program


Traccs! Sebestyén Balázs

Traccs! Sebestyén Balázs

Az országos nagy sikerű beszélgető-est sorozat tatabányai állomásának negyedik vendége Sebestyén Balázs!
Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 3. hétfő, 18:00

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

Beszélgetésünk végén lehetőség lesz közös fotó készítésére!

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videofelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videofelvétel készülhet!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!