Program


Tóth Viktor: Right On! / JAZZMŰHELY

Tóth Viktor: Right On! / JAZZMŰHELY

A Right On! a magyar jazz és hip-hop nagyságainak találkozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 20:00

Tóth Viktor: Right On!

Tóth Viktor aranykoszorús tehetséggondozó. Már 2008-ban együtt muzsikált az akkor tizenegy éves Hodek Dávid dobossal, ez alkalommal pedig a már befutott fiatalember öccsével, a tízéves Hodek Áron basszusgitár-fenoménnal egészül ki a ritmusszekció. Csak kapkodjuk majd a fejünket a groove-ok hallatán! Két kiváló zongorista/billentyűs, Szakcsi Lakatos Róbert és Neumann Balázs felel a harmóniai gazdagságért és a tovább táguló terekért. A Right On! csupa vadonatúj zene, 21. századi hangmágia.

Tóth Viktort nevezték a legszikárabb magyar jazzmuzsikusnak szakmai körökben, hivatalos elismerései között pedig többször szerepelt az Év Jazzszaxofonosa és -zeneszerzője cím is. Már az 1990-es években több hazai formáció tagja volt, a diploma után, 2004-ben alakította meg a Tóth Viktor Tercettet, amely máig élő, mindig új arcát mutató csapata. Ezen kívül kitartóan kormányozza a Road Six Sax zenekar hajóját, a Tóth Viktor Arura Triót és a Bird Food Market elektronikus zenei társulást. Egyaránt tiszteli a jazz- és népzenei hagyományokat, és keresi a technikai és felfogásbeli újdonságok alkalmazási lehetőségeit, illetve a két irány egymáshoz közelítésének módjait a rögtönzés termékenyítő erejével.
A Right On! a magyar jazz és hip-hop nagyságainak találkozása. A zeneszerző-zenekarvezető-szaxofonos mellett Szakcsi Lakatos Róbert és Neumann Balázs a harmóniai szabadságot teremti meg a pillanatban születő zene számára, a lassan világhíres testvérpáros - a különleges tehetségű Hodek Áron basszusgitáron és a csodagyerekből invenciózus jazz-zenésszé érett Hodek Dávid a doboknál - az absztrakt groove-okról és tört beatekről gondoskodik majd, Orbán György nagybőgője pedig izgalmas kontrasztot fog képezni Hodek Áron basszusgitárjával.

Közreműködők:
altszaxofon, loopok - Tóth Viktor
zongora - Szakcsi Lakatos Róbert
billentyűs hangszerek - Neumann Balázs
basszusgitár - Hodek Áron
dob - Hodek Dávid
bőgő - Orbán György

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!