Program


Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 19:00

Vera mindig hitt abban, hogy a zenei hidak építése elengedhetetlen különböző stílusok képviselői között. Dalait a jazz, blues, pop és a fekete zene jellemzi, amiket egyedi hangszerelésben hallhat majd a közönség. 

Színpadra a húszéves Budapest Jazz Orchestrával, az Ivan & the Parazol frontemberével és Pásztor Annával, az Anna & the Barbies együttes énekesnőjével lép fel. Szeretnének maradandó élményt okozni azoknak, akik szeretik a jó zenét és akik szeretnének lelkileg feltöltődve hazatérni koncert után.

A humor és a zene fontos, Vera hitvallása az, hogy az éneklés nem csak a zenéről szól, a munkássága egy szolgálat, amit örömforrásnak szán. Szeretettel várunk mindenkit erre a színes, zenei élménysorozatra.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!