Program


Történelmi táncklub
2

Történelmi táncklub

Válogatás a 17-19. századi báltermek népszerű társastáncaiból a Mare Temporis táncosaival. A klubban a Jane Austen könyveinek filmes feldolgozásaiból ismert, változatos térformákkal járt angol kontratáncok mellett terítékre kerül a 19. század elején népszerűvé váló waltz, polka és a quadrille is, azaz a négy pár által táncolt francia négyes.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:00

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Csatlakozni bármikor lehet, sem előzetes tánctudás, sem pár nem szükséges, csak egy lapos sarkú, vékony talpú cipő és lelkesedés!

A Mare Temporis táncosai közel 20 éve foglalkoznak történelmi táncokkal. A régmúlt korok emberei számára oly természetes mozdulatok segítségével idézik fel a reneszánsz kort, a kora barokk időszakát, vagy épp a reformkor hangulatát. A táncok feldolgozásánál az eredeti táncleírásokra, a 15-19. század ismert táncmestereinek könyveire támaszkodnak.

 

Ajánlatunk


zenés party két részben

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!