Program


Tompeti és Barátai

Tompeti és Barátai

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 29. szombat, 11:00

Tompeti és Barátai

2024. június 29. (szombat), 11.00

Tokaj Fesztiválkatlan, Teátrum

 

Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, humoruknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja játékosan a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket.

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

A produkciót ajánljuk gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek; MINDENKINEK, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni.

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára…

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!