Program


Tim Firth: NAPTÁRLÁNYOK
10

Tim Firth: NAPTÁRLÁNYOK

Szinte minden igaz. Anglia nagyjából mértani közepén található Rylstone kisváros. Ott éltek és még élnek is azok a nők, akik 1999-ben összefogtak, hogy özvegyen maradt barátnőjük ötletét megvalósítsák. Egy megfelelő kanapét akartak vásárolni a helyi kórháznak, amelyben elüldögélhetnek azok a családtagok, akik kemoterápiás kezelésre kísérik a rokonukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 23. szerda, 19:00

Annie leukémiás férje, John kezelését volt kénytelen kivárni egy pokoli kényelmetlen és viharvert fotelben. Johnnak azonban nem maradt ideje kivárni, meghalt – ám azóta a nevét egy épületszárny őrzi a rylstone-i kórházban, mert Annie, Chris és a többiek – a helyi nőegylet tagjai – soha nem látott üzleti és világsikert arattak a saját egyleti naptárukkal, amelyben ők maguk pózoltak. Mégpedig meztelenül!

Tim Firth: NAPTÁRLÁNYOK
Fordította: Deres Péter

Hossza: 2 óra 50 perc, egy szünettel

Szereplők:
Chris: Hegyi Barbara mv. Jászai Mari-díjas
Annie: Igó Éva mv. Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló Művész
Cora: Tallós Rita
Jessie: Bede-Fazekas Anna
Ruth: Vlahovics Edit
Celia: Soltész Bözse Jászai Mari-díjas
Marie: Hábermann Lívia
Lady Cravenshire: Varga Szilvia
John: Berzsenyi Zoltán
Rod: Barsi Márton
Elaine: Réthy Zsazsa
Lawrence: Pavletits Béla
Iris Benton, Brenda Hulse: Dániel Vali
Louise,Lulu: Szatmári Attila

Az előadásban közreműködnek a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei

 

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!