Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / Hogyan értsük félre a nőket - Csányi Sándor előadása
3

Tihanyi Szabadtéri Játékok / Hogyan értsük félre a nőket - Csányi Sándor előadása

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, hetven percben. Csányi Sándor előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 20:30

Hogyan értsük félre a nőket? - Csányi Sándor színházi estje
vígjáték

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)


A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!