Program


The King's Singers
2

The King's Singers

The King's Singers

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 16. szerda, 19:00

A bérlet nyitókoncertje fantasztikus klasszikus zenei élményt ígér Miklósa Erika és Horváth István művészek előadásában. Miklósa Erika Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő, akit tavaly a Halhatatlanok Társulatának tagjává választottak. 19 évesen – minden idők legfiatalabbjaként – szerződtették a Magyar Állami Operaházhoz. A varázsfuvola Éj királynőjének szerepében meghódította a világ összes jelentős színpadát Londontól Párizsig, Münchentől New Yorkig. A bérlet hangversenyén társa Horváth István lesz, aki Almaviva gróf szerepében debütált pályája elején, majd nagy sikerrel énekelte az Ory grófja címszerepét a Szegedi Nemzeti Színházban. Operaszínpadon partnerei között olyan neves művészek szerepelnek, mint Rost Andrea, Miklósa Erika, Kocsis Zoltán, Juan Pons, Roberto Scandiuzzi és Roberto Abbado. Tehetségét Juventus díjjal, valamint Simándy József-emlékplakett-tel is díjazták. December 10-én a népszerű duó műfaji kötöttségek nélkül, áriákból, népszerű dalokból állítja össze műsorát, amely által a közönség egy csodálatos koncertnek lehet részese.

2022. február 4-én Boros Misit köszönthetik a bérletben, akit a zongora hercegének is neveznek. Fiatal kora ellenére meghódította már a világ számos koncertszínpadát. A rajongók által csak Misinek hívott ifjú művész 6 éves korától tanul zongorázni, 8 éves kora óta pedig minden korosztályos országos versenyt megnyert. 2014-ben az egész ország kedvence lett, amikor 11 évesen a Kicsik kategóriájában megnyerte a Magyar Televízióban közvetített klasszikus zenei tehetségkutatót, a Virtuózokat.

A világhírű The King’s Singers koncertje zárja az évadot 2022. március 16-án. Az énekegyüttes magas zenei színvonalat képvisel. Kórusok által sosem énekelt populáris zenéket előadva, angolos humorukkal, precíz zenei tudásukkal világszerte megnyerik a közönség szívét.

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!