Program


Terminátor: Sötét Végzet (szinkronizált)

Terminátor: Sötét Végzet (szinkronizált)

Több mint két évtized telt el azóta, hogy Sarah Connor megelőzte az ítélet napját, ezzel megváltoztatva a jövőt és átírva az emberi faj végzetét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 16:30

Dani Ramos egyszerű életét él Mexikóvárosban öccsével és apjával, amikor egy rendkívül fejlett új Terminátor – a Rev-9-es – érkezik a jövőből, hogy levadássza és megölje őt. Dani túlélése érdekében két harcossal kénytelen szövetségre lépni: Grace-szel, a felturbózott szuperkatonával a jövőből, és a harcedzett Sarah Connorral. Miközben a Rev-9 kíméletlenül pusztít el mindent és mindenkit, ami és aki az útját állja, a három nő egy T-800-as modellhez fordul Sarah múltjából, mert ő lehet az utolsó esélyük.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!