Program


Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

New York-i Magyar Színház által az Amerikai Egyesült Államokban többször bemutatott"Gál Róbert: Te rongyos élet " címû zenés színdarabját ajánlja a magyarországi közönségnek, melynek premierje 2013 októberében a New York-i Magyar Színházban. Az elõadás a színház számára készült Gál Róbert: Te rongyos élet - A Szenvedély Muzsikája címû könyve alapján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 26. csütörtök, 19:00

Kálmán Imre élete, sorsa, muzsikája, amerikai élete elevenedik meg a könyvben. Szenvedélyesen élt és különös sors jutott neki osztályrészül, máig népszerû muzsikája nemzedékek óta töretlen sikernek örvend szerte a világon.
Az egyfelvonásos színdarabban Kálmán Imre Amerikában töltött sikeres éveinek számos érdekes momentumai elevenednek meg Pervics Mária nézõpontjából 1931-tõl haláláig.
Felcsendülnek Kálmán Imre méltán ismert melódiái, Mondok Yvette operaénekesnõ tolmácsolásában. Zongorán közremûködik Hermann Szabolcs az Operettszínház karmestere.
A darab rendezõje, New Yorkban sikeres produkcióban tapasztatot szerzõ magyar-amerikai színésznõ, Kovács Szilvia, akit a magyar közönség a színpadon is köszönthet.
Az elõadást a New York-i Magyar Színház eddig már színre vitte New Yorkban, a philadelphiai Magyar Tanyán, Pennsylvániában valamint Magyarországon is.
Hálásak vagyunk a Siófoki Kálmán Imre Mûvelõdési Háznak a lehetõségért, hogy az elõadást a mester szülõhelyén is bemutathatjuk, ahol emlékét és kulturális örökségét méltón megõrizték és életben tartják.

Szereplõk:

Pervich Mária/Eszterházy Ágnes – Kovács Szilvia

Komornyik / fiatal Kálmán Imre – Ladányi Csaba

Primadonna/Paula – Mondok Yvette

Prímás – Baktai Zoltan

Zongora – Beéri Barnabas

 

Rendező: Kovács Szilvia

Ajánlatunk


Hamarosan a 77. életévét betöltő Demjén Ferenc magyar zene ikonja Győrben az Audi Arénában koncertezik.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Ajánló


2016-ban pályafutása első magyarországi koncertjét Veszprémben adta, most pedig 8 év után ismét visszatér a királynők városába Gregory Porter amerikai…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!