Program


Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Szergej Prokofjev 1936-ban komponált szimfonikus meséje talán egyike a legismertebb és legtöbbet játszott gyermekeknek íródott zeneműveknek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 11:00

Igazi családi program kicsiknek és nagyoknak, melyben nem csak Péternek és barátainak kalandos, humoros, ugyanakkor néhol kicsit borzongató történetét, hanem a hangszerek nevét, jellegzetességeit is megismerhetik a gyerekek.

Az előadás több szempontból is különleges lesz. Szokatlanul nagy létszámú, a tatabányai szimfonikusok tagjaiból álló 16 fős zenekar szólaltatja meg a művet Román Géza vezényletével. A muzsika mellett Ocskai Gabriella mesemondása és Nagyváradi Szandra különleges látványvilágú bábjátéka teszi még izgalmasabbá a színpadi történéseket.

Közreműködők: Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának zenészei, Ocskai Gabriella (mesélő), Nagyváradi Szandra (báb animáció)

 

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!