Program


Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Tavaszi Fesztivál | RáHangoló családi koncert - Prokofjev: Péter és a farkas

Szergej Prokofjev 1936-ban komponált szimfonikus meséje talán egyike a legismertebb és legtöbbet játszott gyermekeknek íródott zeneműveknek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 11:00

Igazi családi program kicsiknek és nagyoknak, melyben nem csak Péternek és barátainak kalandos, humoros, ugyanakkor néhol kicsit borzongató történetét, hanem a hangszerek nevét, jellegzetességeit is megismerhetik a gyerekek.

Az előadás több szempontból is különleges lesz. Szokatlanul nagy létszámú, a tatabányai szimfonikusok tagjaiból álló 16 fős zenekar szólaltatja meg a művet Román Géza vezényletével. A muzsika mellett Ocskai Gabriella mesemondása és Nagyváradi Szandra különleges látványvilágú bábjátéka teszi még izgalmasabbá a színpadi történéseket.

Közreműködők: Tatabánya Város Szimfonikus Zenekarának zenészei, Ocskai Gabriella (mesélő), Nagyváradi Szandra (báb animáció)

 

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Ajánló


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!