Program


Tandem - Azt meséltem már...?

Tandem - Azt meséltem már...?

Az életünk apró sztorik sora. Történetekkel emlékezünk, történeteken keresztül tanulunk, meghatnak vagy éppen mmegnevettetnek bennünket. Minden közösségnek megvannak a maga történetmondói, verbálhéroszai, akik tartalommal, élettel képesek megtölteni a legelcsigázottabb estéket is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 19:00

Legyen szó baráti összejövetelről, családi vacsoráról vagy épp közös vonatozásról a Balatonra, sztorik bújnak meg a könyvespolcon, a poharak alján, a kalaptartókon, s előbb vagy utóbb elszabadulnak.

Ezen az estén azoké a sztoriké a főszerep, amiket a jelenlévők megéltek és elhoznak - egy zenész és két imprószínész segítségével ki tudja, hány sztori és karakter elevenedik meg az Itt és Most színpadán.

Ha nem jártál még improvizációs előadáson:
Igen, ez valóban egy olyan előadás, aminek jelenetei, karaterei nincsenek előre meghatározva.
Tényleg nincs szövegkönyv.
Nem próbáltunk be előre jeleneteket, viszont sokat tréningezünk, hogy bátran mondjunk igent az ismeretlenre.
A színpad a színészeké és közreműködőké – nézői széked biztonságából figyelheted, mi történik az előadásban.

Játsszák: Bakonyi Péter (m.v.), Varju Nándor
Zenész: Szőllősi Dániel

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!