Program


TáncTrend

TáncTrend

Koreográfusok megméretése

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 19:00



Ha az opera- és balettjátszás jövőjét tekintjük, nemcsak új komponisták, művek és énekesek, karmesterek vagy balettművészek felfedezése kell legyen célja a Magyar Állami Operaháznak, hanem a ma világában könnyebben kibukkanó kortárs táncművek alkotói mellé a neoklasszikus vonal jövendő mestereinek megtalálása is. Ezért az OPERA és együttese, a Magyar Nemzeti Balett, valamint más felkért együttesek ezen a napon mutatják be azokat a döntőbe érkezett koreográfiákat, amelyek a 2022 őszén, a Covid miatt újra kiírt klasszikus balettjelenet-pályázatra érkeztek. A többféle, választható történetből három, maximum 20 perces pályamű bemutatására van lehetőség a szakmai zsűri és a közönség előtt. Mindkét „közösség” egy-egy díjat oszt ki, rövid értékelés és a szavazatok számlálása után.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!