Program


Táncoló filmkockák Csoda születik – az első lépések filmvásznon • Lakatos János

Táncoló filmkockák Csoda születik – az első lépések filmvásznon • Lakatos János

A Táncoló filmkockák népszerű előadás-sorozat első részében visszautazunk egészen a kezdetekig, az elektromosság és a modern táncművészet első úttörőihez. Megismerkedünk a mozi elődjeivel és az első filmen rögzített tánclépésekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 7. szombat, 19:30

Bemutatkozik pár hihetetlen táncstílus, mint az "APACS TÁNC" vagy a "LINDY HOP". Fedezzük fel együtt a zseni Charlie Chaplin táncos tehetségét, és az MGM musical gépezet korszakalkotó művészeit! Fotóritkaságok, felejthetetlen filmrészletek, meglepő történetek másfél órában!

 

Előadó: Lakatos János, nívódíjas koreográfus


















Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!