Program


Tamás Gábor:  Sodor az élet - Lemezbemutató koncert

Tamás Gábor: Sodor az élet - Lemezbemutató koncert

Tamás Gábor élő koncertje az Uránia színpadán november 3-án 17 órakor.
Közreműködik: Gríz zenekar, Nagy Lili, Járási Nóra

Aktuális előadások



Tamás Gábor énekes-zeneszerző a magyar könnyűzene nagyköveteként évtizedek óta járja a nagyvilágot. Koncertjeivel rengeteget tesz a kisebbségbe került, szétszórt magyarság megmaradásáért, a külhoni magyar közösségek építéséért, a magyarságtudat ápolásáért.

Hosszú pályája elismeréseként több város díszpolgára, a Magyar Arany Érdemkereszt és a Magyar Kultúra Lovagja kitüntetés tulajdonosa.

A közelmúltban a kolozsvári Magyar Opera színpadán a számára eddigi legfontosabb – az erdélyi Oscar-díjnak nevezett – EMKE Életműdíjjal tüntették ki.

 A népszerű énekes-zeneszerző koncertjeinek immár 20. éve ad otthont az Uránia Nemzeti Filmszínház. Az idei koncertje új lemezének bemutatója is.

Ajánló


A hangversenyt zenekarunk vezető karmestere, Farkas Róbert vezényli, aki műsorát csupa francia vonatkozású műből állította össze. Haydn 1784-ben Párizsból érkezett…

Egy sokszínű előadó érzelmes, humoros, vagány önálló estje, 4 kiváló zenésszel.Felcsendülnek Emberek slágerek, musical világslágerek továbbá a Csináljuk a fesztivált!…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!