Program


Tálas Áron: Blue Enough – lemezbemutató

Tálas Áron: Blue Enough – lemezbemutató

Tálas Áron, a fiatal magyar zenészgeneráció európai mércével mérve is kiemelkedő zongoristája és dobosa az elmúlt években két tradíciókban gyökerező, mégis mélységesen eredeti triólemezt jelentetett meg a BMC Recordsnál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 2. péntek, 20:00

Első szólózongora-albuma egészen 2022-ig váratott magára. A Blue Enough című lemezt olyan számokból állította össze, amelyeket akár egy énekes-dalszerző is írhatott volna. „Mindig nagy tisztelettel voltam a »klasszikus értelemben vett« dalszerzők iránt, mint Lennon és McCartney, James Taylor, Nick Drake, vagy a mostaniak közül Sufjan Stevens, John Mayer, a teljesen más világú Aaron Parks, vagy a hangulatfestő Ólafur Arnalds. Hatásuk talán ezen a lemezen mutatkozik meg leginkább” – mondta el a Recordernek 2022 elején, amikor a Blue Enough elérhetővé vált a streaming felületeken. A szerzői kiadásban megjelent albumot CD formátumban idén januárban vehettük kézbe, és a repertoárt Áron most először adja elő az Opus Jazz Club Fazioli zongoráján. Ebből az alkalomból nemcsak a lemez anyagával készül, hanem más számait, és köztük szabad improvizációkat is játszani fog.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!