Program


Talán igent mondok

Talán igent mondok

Michelle és Allen egy párt alkotnak. A fiatalok egy nap elhatározzák, hogy közös vacsorára hívják meg a szüleiket, és megosztják velük házasságkötési szándékukat.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 9. vasárnap, 17:00

Talán igent mondok

Színes, szinkronizált amerikai romantikus vígjáték, 95 perc

Rendező: MICHAEL JACOBS

Szereplők: MEZI ATWOOD, KEVIN D. BENTON,

LUKE BRACEY, DIANE KEATON, RICHARD GERE,

EMMA ROBERTS

Michelle és Allen egy párt alkotnak. A fiatalok egy nap elhatározzák, hogy közös vacsorára hívják meg a szüleiket, és megosztják velük házasságkötési szándékukat. Ám az este egyáltalán nem úgy alakul, ahogy azt előre eltervezték: kiderül, hogy a szülők a múltból már jól ismerik egymást, ami meglehetősen ellentétes véleményekhez vezet a házassági tervet illetően. Az este csak egyre újabb fordulatokat és titkokat tartogat, feje tetejére állítva a meghittnek szánt vacsorát.

Ajánlatunk


zenés party két részben

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!