Program


Tal Gamlieli Trio (IL)
4

Tal Gamlieli Trio (IL)

Tal Gamlieli védjegye az a rendkívül lírai és harmonikus zenei stílus, amely univerzális érzelmek széles skáláját szólaltatja és szólítja meg – „dalra fakasztja a hallgató szívét”, fogalmazott egy kritikus Dania című debütáló albumáról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 2. csütörtök, 20:00

Tal Gamlieli Trio (IL)

Közreműködik:
Tal Gamlieli - nagybőgő
Chair Bar David - zongora
Amir Bar Akiva - dob

A jazz befogadó és sokszínű zenei közege remekül kiegészíti az izraeli nagybőgős egzotikus és összetett kulturális hátterét: Gamlieli egy Jeruzsálem melletti faluban nőtt fel, kurd származású édesapja a saját hagyományaival, míg német gyökerekkel rendelkező anyai nagyszülei a nyugat-európai klasszikus zenével ismertették meg, végül pedig a bostoni New England Conservatoryban szerzett diplomát. Azóta olyan zenészekkel dolgozik, mint Avishai Cohen, Joanne Brackeen, Danilo Pérez, Jerry Bergonzi vagy Liz Wright. Trióját 2014-ben alapította, amellyel intenzíven turnézik világszerte.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Háy János visszatérő szerzőnk; Házasságon innen, házasságon túl című műve a Magyar Színház egyik legnagyobb sikere. 2018 tavaszán vadonatúj, Budapesten még nem játszott keserű komédiáját, az Utánképzés ittas vezetőknek című darabját mutatjuk be. Vagy mondjunk inkább gyomor-keserű komédiát?!

Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel készül. A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba csomagolva Mesél az erdő 2024. február 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Ajánló


Író: PETR ZELENKA Amikor a rutinos-cinikus PR-guru megtudja, hogy David Beckham állítólag lefeküdt az egyik asszisztensével, bevet mindent, amit húszéves…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!