Program


Sztárestek zongorával: Olga Peretyatko
2

Sztárestek zongorával: Olga Peretyatko

Dal- és áriaest két részben, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. vasárnap, 19:30

Sztárestek zongorával

A szentpétervári születésű Olga Peretyatko zenei pályája a Mariinszkij Színház gyermekkarában indult, később karvezetőként is diplomázott. Énekesi tanulmányait ezt követően Berlinben, Hamburgban és Pesaróban folytatta, így nevét először főként a német és olasz közönség ismerhette meg. A nemzetközi áttörést 2007-ben a Plácido Domingo nevével fémjelzett Operalia-verseny második helyezése hozta el számára, azóta rendszeres fellépője a milánói Scala, a Berlini Állami Operaház, a londoni Covent Garden, a New York-i Metropolitan és számos más jelentős operaház produkcióinak. Lenyűgöző hangjának és kiváló színpadi jelenlétének köszönhetően a legváltozatosabb szerepeket képes megformálni, s bár karrierje kezdetén főként Mozart, Rossini, Meyerbeer és Bellini operáinak lírai és koloratúr szoprán szerepeiben vált ismertté, az utóbbi években Verdi, Rimszkij-Korszakov és Richard Strauss műveiben is látható. Peretyatko már fellépett hazánkban, 2019-ben az OPERA Zenekar kísérte a Müpában, az Operaházban a Sztárestek zongorával című sorozatban debütál, ahol a közönség egy másik oldaláról ismerheti meg a világhírű szopránt.

Közreműködik: Olga Peretyatko
Zongorán közreműködik: Matthias Samuil

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!