Program


Szimfonikus est

Szimfonikus est

Operát az Operából! – Szimfonikus est
Koncertszerű előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 20. kedd, 19:00

A 2018/19-es évad nagy részében – ahogy a tavalyi szezon során is – ismét nélkülöznünk kell a felújítás alatt álló Operaházat. Ez azonban lehetőséget ad arra, hogy mi magunk keljünk útra, és a határon és tengeren túli turnék mellett országhatáron belüli vidékekre is eljussunk. Az „Operát az Operából!” sorozaton belül nem csupán koncertszerű operaelőadásokkal, balett-estekkel és gálaműsorral, hanem szimfonikus hangversenyekkel is készülünk, hogy szélesebb kör ismerkedhessen meg Magyarország legrégebbi folyamatosan működő zenei együttesével, a Magyar Állami Operaház Zenekarával. Összesen 10 városba látogatunk el 2018 szeptemberétől decemberéig. Hat kiváló karmester segítségével hat különböző műsorral készülünk, melyek mind három részből állnak: egy-egy Rossini opera nyitányából, egy szólóhangszeres versenyből és egy szimfóniából.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!