Program


Szigetmesék Marival - a Marica Produkció mesetúrája a Margitszigeten
5

Szigetmesék Marival - a Marica Produkció mesetúrája a Margitszigeten

Bábszínészek, meseterapeuta, homokrajzos, rendező, színész, bohóc, nevettető… Sok mindenek vagyunk és sokféle dolgot csinálunk. Leginkább: életre keltjük az élettelent, nevetést varázsolunk oda, ahol eddig nem volt. Játszunk, mesélünk, alkotunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 15. vasárnap, 15:00

Szigetmesék Marival / a Marica Produkció mesetúrája a Margitszigeten
október 15. 15.00-16.00
Létszám: 40 fő
6 éven felülieknek

Mesetúránk második őszi alkalmán Marival a Margitsziget japánkertjében barangolunk.
Találkozási pont: Zenélő kút (az Árpád-híd felőli részen) Mesetúráinkat erdőben, parkban, fás szabadtéri környezetben tartjuk; ahol a képzelet és a mesék szabadon szárnyalhatnak, mint egy madár. Kora tavasztól késő őszig az adott helyszínre adaptáljuk előadásunkat, amiben zenélünk, énekelünk és közösen játsszunk. Az évszakhoz, ünnepkörhöz illő mesékbe észrevétlenül pottyan bele a néző, aki így már nem is nézője, hanem részese lesz a közös játéknak.

HASZNOS INFÓK:
Jegyedet, kérünk, a mesetúra kezdetéig váltsd meg. A helyszínen nincs módunk jegyet árusítani.

A mesetúrára kérjük, érkezz kényelmes ruhában és sétára alkalmas cipőben.

Ha az időjárás semmiképp nem engedi, hogy megtartsuk a mesetúrát, azt a Marica Produkció Facebook oldalán jelezzük. Bár, egy kis eső még senkinek sem ártott, ha esős az idő, gyere esőkabátban!

A Marica Produkcióról:
Hogy kik vagyunk? Bábszínház. Alkotóközösség. Társalkotók. Társalkotó közösség, akik a tárgyak metamorfózisán keresztül játszanak, mesélnek.

Bővebben?
Mi vagyunk... a Marica Produkció. Mottónk: bábmiből lehet bábmi bábhogyan.

Bábszínészek, meseterapeuta, homokrajzos, rendező, színész, bohóc, nevettető… Sok mindenek vagyunk és sokféle dolgot csinálunk. Leginkább: életre keltjük az élettelent, nevetést varázsolunk oda, ahol eddig nem volt. Játszunk, mesélünk, alkotunk. Bábszínházi előadásainkkal járunk színházba, kultúrházba, erdőbe és iskolába, mesélünk este a tűz körül felnőtteknek és az oviban gyerkőcöknek énekelünk és rajzolunk, táboroztatunk.

Ajánlatunk


Face Team Univerzum – a 20 éves Face Team első egész estés színházi előadása. Las Vegas, Kína, Franciaország, Malajzia és Németország tündöklő színterei után most végre hazánk is színházi showt kap a 20 éves születésnapját ünneplő Face Team Akrobatikus Sportszínháztól!

Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Író: PETR ZELENKA Amikor a rutinos-cinikus PR-guru megtudja, hogy David Beckham állítólag lefeküdt az egyik asszisztensével, bevet mindent, amit húszéves…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!