Program


Sziget Fesztivál 2020 / VIP 7napos bérlet
7

Sziget Fesztivál 2020 / VIP 7napos bérlet

Fedezd fel a Sziget rengeteg, izgalmas programját! Gyere el a nyár legjobb fesztiválkoncertjeire! Legyél Szitizen! Érezd magad jól régi és új barátaiddal! Vesd bele magad az egyedi Sziget-hangulatba!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 5. szerda

Élvezd a vadiúj VIP szolgáltatásokat: 

- Külön VIP-sor a bejáratnál 
- Bejutás a legnagyobb helyszínek exkluzív VIP területére a nyitástól
        - Külön pult
        - Bottle service
        - Ingyenes WI-FI
        - Ingyenes csomagmegőrzők
        - Premium mosdók

Ez a jegy tartalmazza az alapvető kempingszolgáltatásokat a fesztivál területén belül (külön kell megvásárolni). Hozz saját sátrat és építsd fel bárhol, ahol kényelmes helyet találsz! Extra kényelemért és szolgáltatásokért válassz az upgrage kempinglehetőségek közül! Rengeteg szálláslehetőség vár rád előre telepített egységekben, vagy a saját sátradban!

Érvényes:
2020 augusztus 5. 6:00-tól
2020 augusttus 12. 8:00-ig

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!