Program


Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

Szereted-e még...? - Szécsi Pál-emlékkoncert

Van kedvük egy varázslatos, zenés időutazáshoz? A nagyérdemű jóvoltából több, mint 200 előadása révén országos sikerűvé avatott „Szereted-e még?” című emlékkoncert során Gergely Róbert, Szécsi Pál születésének 75. évfordulója előtt tisztelegve - ezúttal 2019. december 7-én szombaton 19 órától a Budapest szívében, a Premier Kultcafé színpadán lép föl.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:00

Gergely Róbert olyan legendássá nemesült slágereket idéz fel Önökkel közösen, mint a „Csak egy tánc volt”, a „Violák”, az „Én édes Katinkám” „Karolina”, „Gedeon bácsi”, „Két összeillő ember” vagy a Szeretni bolondulásig”. A tragikusan fiatalon eltávozott ikon művészi-szellemi hagyatékának ápolását kötelességének érző, EMERTON-díjas énekes-színművész a tőle megszokott eleganciával, jellegzetes előadásmódjával a líra, a szenvedély és a temperamentum hangján, korszerű hangszerelés révén szólaltatja meg a hatvanas-hetvenes évek emblematikus melódiáit és táncdalait,  A közel nyolcvanperces megrendítően szép emlékkoncerten számtalan személyes visszaemlékezés, dokumentum, filmbejátszás és egyéb érdekesség-kulisszatitok is látható, hallható lesz.

Várjuk mindazokat, akik szeretettel és tisztelettel gondolnak e korszak legendás énekesére, SZÉCSI PÁLRA!

Közreműködik:
GERGELY RÓBERT
NÉMEDI VARGA TÍMEA, GERE ORSOLYA (vokál)

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!